Sorela Vasile

Profesionist certificat în terapii alternative, membră a Colegiului Psihologilor din Romania și Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie

Hai să descoperi cum te pot ajuta să-ți schimbi viața chiar de astăzi.

Descoperă mai multe despre mine și experiența mea.

Despre mine

Bună, sunt Sorela, un practician pasionat și experimentat în domeniul terapiilor alternative. Cu o experiență de aproximativ 7 ani în explorarea și aplicarea acestor metode, am ajuns să înțeleg și să utilizez în profunzime puterea subtilă a energiilor si vibratiilor interioare pentru a sprijini transformarea și echilibrul corpului, minții și sufletului.

Din copilarie, am putut simți durerile fizice și zbaterile interioare ale oamenilor întâlniți. Reușeam să le aduc zâmbete pe față și să le alung apăsările. O perioadă am vrut să trăiesc departe de aceste abilități extraordinare, dar după un timp și-au cerut locul în viața mea. Aducându-mi aminte de fericirea adusă în sufletul oamenilor prin ceea ce făceam în trecut mi-am transformat visul de a ajuta oamenii în realitate, ajungând astăzi omul pe care, poate aveai nevoie să-l întâlnești.

Nu cred în coincidențe și mai cred că există niște fire invizibile, ca cele de paianjen, care vibrează când cineva are nevoie de ajutor. Dacă ceea ce am eu de oferit se aplică pe nevoile tale din acest moment, cu siguranță firul invizibil dintre noi doi se va scurta, până vom reuși să ne întindem mâna și să ne zâmbim.

Cu o abordare holistă și plină de empatie, am ajutat numeroși oameni să descopere și să se conecteze cu propriul lor potențial de vindecare și regenerare. Fie că te confrunți cu stresul cotidian, blocaje emoționale sau chiar cu tulburări fizice, te voi ghida cu delicatețe și înțelegere în această călătorie captivantă către vindecarea interioară.

Prin utilizarea tehnicilor precum Reconnective Healing, hipnoză și regresii în vieți anterioare, metoda Silva, fosfenism și altele, am ajuns să creez un spațiu sigur și propice în care energiile benefice curg liber, restabilind echilibrul și armonia în toate aspectele ființei tale. Fiecare ședință cu mine este personalizată pentru a răspunde nevoilor și intențiilor tale unice, ajutându-te să te îndrepti către un trai autentic și sănătos.

Pe lângă expertiza mea în terapiile alternative, am dezvoltat și o înțelegere profundă a conexiunii dintre minte, suflet și vindecare. Te voi învăța cum să îți îmbunătățești propriile abilități de auto-vindecare și cum să menții un echilibru durabil între minte, corp și spirit.

Fie că ești nou în lumea terapiilor alternative sau că îți dorești să-ți aprofundezi cunoștințele și practica, sunt aici să te sprijin cu pasiune și devotament. Te invit să începem această călătorie fascinantă către binele tău interior și către o stare de armonie deplină.

Și mai important, știu  cum este să te afli în căutări de sine și în rătăciri interioare, știu ce urmează să experimentezi în urma tuturor acestor terapii pe care le practic pentru că și eu la rândul meu le-am experiementat. Așa că vei fi pe mâini bune. 

Programează acum o ședință cu mine și lasă-mă să te ghidez pe drumul tău spre vindecare și transformare, folosind lumina ta interioara si puterea vindecătoare a terapiilor alternative.

Am urmat Facultatea de Psihologie. Sunt psiholog cu liberă practică, hipnoterapeut certificat la nivel internaţional de către Regression Academy (U.K.) și Asociația de Hipnoză și Terapie prin Regresie, Practician certificat, Reconnective Healing® (Vindecare Reconectivă) și Life Coaching.

Cu lumină și iubire, 

Sorela

Rezultatele mele

0 +
ani de
experiență
0 +
clienți asistați
0 +
ședințe
de terapie susținute

Certificări

Psiholog acreditat cu liberă practică

absolventă a Facultății de Psihologie

Hipnoterapeut certificat la nivel internaţional

de către Regression Academy (U.K.) și Asociația de Hipnoză și Terapie prin Regresie

Reconnective Healing

sau Vindecare Reconectivă

Vreau sa aduc multumiri cu recunostinta, unor doamne speciale ce au avut un cuvant important de spus in traseul meu de pana acum, pe taramul terapiilor alternative:

  • Andra Ivanov (co-sponsor al The Reconnection in Romania, Practician certificat din 2007 si asistent didactic si mentor pentru practicieni din 2008);
  • Ruxandra Bulzan (președintele asociației de Hipnoză şi Terapie prin Regresie și unul din cei 10 oameni certificaţi la nivel internaţional de către EARTh, Asociația Internațională de Terapie prin Regresie, să predea programe avansate aferente acestui tip de terapie;
  • Adriana Sorina Stefanescu (terapeut transpersonal si coach-fosfeno-pedagog. In prezent preda cursuri de Lumina naturala “Fosfene” – Dr. Lefebure Metods@)
  • Monica Batir (Terapeut si trainer holistic,  facilitator International Access Bars si Facelift energetic)
  • Anca Juganaru (Instructor la Silva Method International, fondatoare a programului “Terapeutul de langa tine” si a “Asociația româna de meditație si antrenament mental”)

Doamnelor, ma inclin cu respect in fata voastra, pentru tot aportul pe care-l aduceti in a face o lume mai buna, mai echilibrata si mai constienta de instrumentele  inepuizabile ale terapiei alternative! Chapeau!

INTERVIU Lifestem

Cum ne putem regenera corpul prin stilumarea producerii de noi celule STEM?

Despre blocaje și călătoria ta captivanta către vindecarea interioara.

Îți poți schimba viața chiar de azi. Preia controlul!

Sună atât de frumos totul? Parcă prea frumos ca să fie adevărat? Hai să discutăm mai multe în cadrul unei consultații pentru a te convinge. Îmi spui ce te apasă, ce te reține și împreună pornim pe drumul schimbării.

Cum mă poți contacta

Hai să ne conectăm

× Întreabă-mă orice