Terapia părților

În noi se dă o luptă permanentă între responsabilitate și plăcere. Aflăm ce își dorește de fapt fiecare parte prin deslușirea conflictelor interioare. Depășești obstacole și obții ceea ce îți dorești de mult. 

Astăzi îți poți schimba viața.

Află tot ce trebuie să știi despre terapia părților și beneficiile acesteia.  

Despre terapia părților

De câte ori nu ai folosit expresii precum ”o parte din mine ar vrea să fac asta, dar ceva parcă spune nu” sau ”mi-aș dori atât de tare să mănânc asta, dar mai bine nu că iar o să iau în greutate”? 

Terapia Părților este un instrument avansat de hipnoză. Este foarte eficient folosit în hipnoterapia avansată pentru rezolvarea conflictelor interioare cu care se confruntă clientul și pentru obținerea unor rezultate foarte bune în îndeplinirea scopurilor lui. Este foarte util în cazul în care percepția clientului esta că nu are resurse suficiente pentru rezolvarea problemei cu care se confruntă.

De exemplu, în cazul unui client care vrea să slăbească dar continuă să aibă o dietă care îi sabotează această dorință este vorba despre cel puțin 2 părți interioare: una care vrea să obțină o greutate/formă a corpului mai bună și alta care îl face să mănânce compulsiv.

Folosind terapia părților aflăm motivațiile fiecărei părți și ajungem la o rezoluție astfel încât clientul să obțină mai ușor ceea ce își dorește.

Gândește-te cât de des folosești toate aceste expresii pe care le-am enumerat și o să-ți dai seama dacă ai nevoie de terapia părților. Este normal să existe aceste situații, dar mai benefic pentru tine ar fi să ajungi la o înțelegere. 

În terapia părților vom pleca de la o relaxare profunda si ne vom focusa pe intermedierea celor 2 parti din tine aflate in conflict, astfel incat sa ajungem la “o intelegere” care sa fie in beneficul tau ca intreg.

Este o metodă eficientă in stingerea conflictelor interioare, astfel incat sa poti functiona zilnic la capacitate si eficienta maxima.

Sigur, vom discuta și între sesiuni, este foarte important să analizăm schimbările și modul în care te simți. Chiar te rog să-mi scrii oricând, este foarte important și pentru mine ca specialist să știu cum te simți și să te pot ajuta la orice pas.

Putem înregistra orice ședință ca tu să ai această siguranță și oricând poți asculta sau vedea înregistrarea, să reflectezi la cele întâmplate. Așa că fii fără grijă, nu-ți va scăpa nimic. 

Cum va decurge colaborarea?

Pentru rezultate pe măsură încrederea si conectarea sunt esențiale, astfel că totul va începe printr-o discuție de cunoaștere și de acolo vom trasa mai departe pașii de urmat.

Consultația este o oportunitate de a descoperi așteptările tale cu privire la ședința cu mine, precum și istoricul starilor de disconfort fizic, mental sau sufletesc cu care te-ai confruntat pana in prezent.

Este o discuție liberă realizata telefonic/on-line sau face to face, în care vom descoperi împreună cu ce te confrunti sau ce te împiedică să atingi rezultatele pe care le dorești. Apoi vom decide, tot împreună, care sunt terapiile potrivite pentru a te ajuta să-ți găsești echilibrul. 

Timpul diferă de la o persoană la alta, dar și în funcție de terapie. Unele persoane pot avea nevoie de ședințe mai îndelungate, în timp ce altele nu. Cu siguranta vei beneficia de tot timpul de care ai nevoie.

Toate terapiile se pot realiza atât de la distanță, cât și face to face. Tu alegi cum îți este mai confortabil. 

Îți poți schimba viața chiar de azi. Preia controlul!

Sună atât de frumos totul? Parcă prea frumos ca să fie adevărat? Hai să discutăm mai multe în cadrul unei consultații și să te convingi! Îmi spui ce te împiedică să fii cea mai bună variantă a ta și împreună pornim pe drumul schimbării.

Cum mă poți contacta

Hai să ne conectăm

× Întreabă-mă orice