Ce spun clienții

Testimoniale terapii

Descoperă ce spun clienții care au încercat terapiile alternative și cum s-a schimbat viața lor în bine.

Pe Sorela am simțit că o cunosc de ani buni, de parcă ne cunoșteam de mult, atât de bine ne-am înțeles încă de la primele cuvinte schimbate. Este un om minunat care m-a ajutat să-mi depășesc fricile și mai ales propriile limite. Și îi urmez sfaturile zilnic. Mulțumesc din suflet, ne mai vedem. E bine să-ți fie bine.

Iulia Păun

Digital Marketing Manager

Interacțiunea pe care am avut-o a fost foarte intens. Pot spune că după ce am făcut cele 3 ședințe m-am eliberat fizic cât și psihic de o tensiune apăsătoare pe care o simțeam de mult timp . 🙏🏻 Mulțumesc, ești deosebită.

Alice

Mi-ai fost de super ajutor și mi-ai dat câteva idei și posibile răspunsuri în legătură cu anumite frământări pe care le aveam de mulți ani. M-am eliberat de anumite gânduri și am privit din altă perspectivă încercările vieții 😀😀

Daniela

Mi-a plăcut terapia făcută de tine . M-a ajutat să mă eliberez si să nu mai simt totul ca o apăsare . M-am simțit ușurată ca și când cineva mi-a luat o greutate de pe umeri. Apoi cu fiecare zi care trecea mi se întâmplau din ce în ce mai multe lucruri bune. Îți mulțumesc că m-ai ajutat, că astrele mi te-au scos în cale.

Alina

Experiența mea de regresie într-o viață anterioară, mi-a schimbat percepția asupra vieții. M-a ajutat să înteleg că era necesar să trec prin niște provocări, să înțeleg faptul că eu am venit alături de aceeași mamă, ca să ne învățăm o lecție și să experimentăm iubirea sau durerea. După sesiunea de regresie cu Sorela, lucrurile s-au așezat altfel în viața mea, eu sunt mult mai împăcată cu mine și cu trecutul meu. Așadar, îți multumesc suflet drag, că te-am întâlnit, că ai avut disponibilitatea să îmi răspunzi la avalanșa de întrebări înainte de a mă hotârî să vin la o ședința de hipnoterapie privind viețile anterioare!!!❤️

Georgeta

Acum un an am apelat la serviciile Sorelei pentru anumite provocări pe care le-am avut. În urma ședințelor avute au început multe schimbări benefice în viața mea cum ar fi: Au început clienții să vină spre mine, am devenit mult mai vizibilă, am avut anumite conștientizării în legătură cu ce doresc și ce nu doresc să fac cu viața mea, s-a îmbunătățit în primul rând relația mea cu mine și apoi relația cu cei din jurul meu. Am avut rezultate fabuloase de câte ori am apelat la serviciile Sorelei. O recomand cu toată încrederea, este un om fabulos și un terapeut extraordinar, cu capacități deosebite. Mulțumesc Sorela pentru tot ce ai făcut pentru mine.

N.C.

Cu ceva timp în urmă. la recomandarea soției mele, am mers la Sorela nu prea încrezător, având foarte multe blocaje pe toate planurile. Totul în viața mea era negru ...nu găseam nici un motiv de a merge mai departe... înaintăm în viața cu un pas, apoi dădeam mai mulți pași înapoi. După prima ședință am văzut pentru prima dată cum este să vezi viața în mod diferit, eram mai ușor și cu mai mult chef de viață, mai bucuros, am văzut că viața poate fi frumoasă. Mulțumesc Sorela! O recomand cu tot dragul!

C.I.

Dragă, Sorela! ☀ Doresc să exprim în cuvinte sincere recunoștința mea pentru toată dedicarea și susținerea pe care mi le-ai oferit în timpul ședințelor noastre. 🗣🙌💆🙏❤ Prin profesionalismul tău remarcabil și empatia constantă, ai creat un mediu sigur în care am putut explora și înțelege aspecte profunde ale vieții mele. 🥇 Recunosc că procesul de autocunoaștere și dezvoltare personală este unul complex, dar datorită ghidării tale pricepute, am făcut pași semnificativi în acest drum. Îți apreciez abordarea caldă și înțelegătoare, care a făcut diferența în modul în care abordez provocările vieții.🎊❤🎉 Mulțumesc pentru răbdarea ta neobosită și pentru că m-ai inspirat să explorez părți ale sinelui meu pe care nu le-am cunoscut, sau nu le-am înțeles înainte. Aștept cu nerăbdare continuarea colaborării noastre și știu că mă aflu pe drumul către o viață mai împlinitoare și autentică datorită sprijinului tău. Cu respect, I.R!

I.R.

La prima mea experiență cu Sorela am fost un pic curioasă să văd ce se întamplă. În timpul ședinței nu puteam să îmi opresc gândurile și din păcate nu am înțeles sensul imediat. Următoarea ședință a fost online și simțeam ca și cum cineva mă atingea exact unde spunea ea. Ziua după a 3a ședință am avut o surpriză în dragoste, 2 vânzări de apartamente și simțeam că pot învinge orice. A fost fantastic pentru mine încât am convins și prietenii mei s-o cunoscă pe Sorela. Recomand serviciile ei și cred că aș fi avut mai multe beneficii dacă reușeam să-mi liniștesc mintea de la bun început 🤗🙏

N.E.

Soarele meu, prima interacțiune a fost exact asemănătoare cu o rază de soare, caldură și liniște… Am avut încredere să mă deschid în totalitate și am primit soluții și sfaturi fix la țanc. Am rămas profund frapată de felul în care tu simți oamenii până în măduva oaselor, iar terapia aleasă pentru mine: “Reconnective Healing” m-a readus cu picioarele pe pământ, să simt din nou gustul vieții, nemaivorbind despre senzațiile fizice trăite de mine în timpul terapiei, care sunt pur și simplu cosmice… Mă consider o norocoasă că am avut onoarea să te cunosc ca om, ca specialist și îți mulțumesc enorm pentru munca depusă în procesul meu de reabilitare.🤗

Valeria

Este foarte greu de exprimat în cuvinte dăruirea și profesionalismul acestui om, deoarece acestea sunt la superlativ. Atenția și grija te fac să te întorci de fiecare dată în acel cabinet și să ai încredere din ce în ce mai mare în tine! Am venit un cu un bagaj mare de traume și întâmplări dramatice care m-au marcat profund, atât în copilărie, cât și mai târziu. Realitatea este ca aveam inconștient în minte și noi metode de a mă autosabota și de a mă priva de iubirea, încrederea și respectul față de propria persoană, dar Sore m-a ajutat și mi-a inspirat să-mi imaginez că există în interiorul meu o persoană pentru care sunt continuu responsabilă. Cum vreau să port de grijă acestei persoane? Cum îi pot arată iubirea, prețuirea și protecția? Și cum cred că se simte atunci când este neglijată, ofensată, singură? Pentru toate lucrurile acestea, îi sunt recunoscătoare Sorelei! Dincolo de relația terapeutică pe care o pot caracteriza profesională, intelectuală și plină de interes din partea Sorelei, vă pot spune că am câștigat un om pe care te poți baza în orice situatie.. Mie mi-a readus speranța și pofta de viață și o recomand din tot sufletul!

N.C.

Acum un an am apelat la serviciile doamnei Sorela pentru nepoțica mea în vârstă de 10 ani arunci, deoarece nu se simțea bine, fusesem la o petrecere la care am făcut și ceva poze, când ne-am uitat pe poze am văzut că era ceva deformat în aspectul fizionomiei feței. Am trimis poza Sorelei și am întrebat-o dacă poate face ceva în această situație. A lucrat de la distanță, deoarece plecase în vacanță cu părinții, după prima ședință, fetița a început să se simtă foarte bine și s-a bucurat de vacanța împreună cu părinții. Apoi mama mi-a relatat că A. s-a schimbat în bine și că au devenit mai apropiate, că au o comunicare mult mai eficientă și mai plăcută. Mulțumesc cu recunoștință Sorela, ceea ce faci tu ajută atât copii, cât și adulții. O recomand cu căldură deoarece este un om minunat!

Cristina

Te-ai săturat să tot lupți fără să știi încotro să mergi? Atunci hai să discutăm mai multe.

Terapiile sunt o modalitate eficientă pentru eliminarea blocajelor, regăsirea de sine, inlaturarea programelor limitative care nu te lasă să-ți atingi obiectivele mult dorite si sa ajungi la cea mai buna varianta a ta.

Întrebări frecvente despre terapii

Am selectat câteva dintre cele mai întâlnite întrebări legate de terapiile alternative.

Consultația este o oportunitate de a descoperi așteptările tale cu privire la ședința cu mine, precum și istoricul starilor de disconfort fizic, mental sau sufletesc cu care te-ai confruntat pana in prezent.

Este o discuție liberă realizata telefonic/on-line sau face to face, în care vom descoperi împreună cu ce te confrunti sau ce te împiedică să atingi rezultatele pe care le dorești. Apoi vom decide, tot împreună, care sunt terapiile potrivite pentru a te ajuta să-ți găsești echilibrul. 

Timpul diferă de la o persoană la alta, dar și în funcție de terapie. Unele persoane pot avea nevoie de ședințe mai îndelungate, în timp ce altele nu. Cu siguranta vei beneficia de tot timpul de care ai nevoie.

Toate terapiile se pot realiza atât de la distanță, cât și face to face. Tu alegi cum îți este mai confortabil. 

Cea mai nouă și eficientă metodă pentru înțelegerea vindecării și a accesării acesteia în acest univers pentru a declanșa evoluția ta. 

Reconnective Healing este un proces care accesează și se reconectează la sursa infinită cu energie, iubire, Lumină și înțelepciune care ne înconjoară, retrezind-o din adâncul ființei tale, pentru a permite regenerarea și revenirea la o stare optimă de echilibru pe toate nivelele: Mental, emoțional, fizic și spiritual.

Hipnoterapia este o regresie a constientului in favoarea inconstientului. Hipnoza este o stare profundă de relaxare la nivel fizic, mental și emoțional. Este o stare asemănătoare somnului, fără a fi o stare de somn propriu-zisă pentru că tu ești conștient. Este o tehnică puternică, sigura și respectuoasă, care explorează potențialul extraordinar al minții. umane

Terapia Părților este un instrument avansat de hipnoză. Este foarte util în cazul în care percepția clientului este că nu are resurse suficiente pentru rezolvarea problemei cu care se confruntă.

Regresia intr-o viata anterioara reprezinta reactivarea memoriei pastrate in subconstient legata de anumite evenimente , dintr-o alta experienta umana.

Sunt atașamente de entități pe care o ființă umană le poate avea, prin care entitatea își obține starea de bine luând Lumină de la ființa umană. Entitățile atașate blochează terapiile (relaxarea, meditația, hipnoza, terapia părților, regresiile în vieți anterioare și în viața dintre vieți).

Procesul de eliberare a acestor entitati atasate presupune detectarea lor, apoi eliberarea acestora.

Procesul de regresie în viața dintre vieți a fost descoperit și dezvoltat de către Michael Newton. Acesta a observat că diferiți clienți povesteau aspecte foarte similare din spațiul dintre vieți. Regresia în Viața dintre vieți este menită să ajute clienții să primească răspunsuri la întrebări fundamentale legate de esența lor profundă și misiunea acestei vieți.

Calatoria catre viata dintre vieti presupune 2 sedinte:

  • Explorarea ultimei vieti
  • Exploarea vietii dintre vieți (identifici care este misiunea in aceasta viata, care sunt contractele cu anumite suflete, de ce ti-ai ales corpul pe care-l ai, care sunt darurile pe care le aduci cu tine pentru a te ajuta, etc).

Terapia copilului interior  este o formă de terapie psihologică care se concentrează pe identificarea, înțelegerea și vindecarea rănilor emoționale și traumelor din copilărie ale unei persoane. Copilul nostru interior este o reprezentare a noastră în multiple momente ale copilăriei.

Fosfenismul este un ansamblu de tehnici pus la punct de Dr. Lefebure, având drept scop creşterea capacităţilor cerebrale plecând de la o metodă bazată pe reacţii fiziologice.

Metoda Silva este o meditaţie dinamică. Înveți tehnici speciale de imaginaţie prin care îți poți reprograma subconştientul şi programele negative pentru a pătrunde în adevăratul lor potenţial și să-ți îndeplinești ţelurile. Metoda Silva este exercițiu pentru minte. Ea condiționează literalmente mintea și gândurile ca să lucreze pentru tine în loc să lucreze împotriva ta.

În fiecare zi te întâlnești cu numeroase persoane, te muți într-o locuință nouă sau inviți mai multe persoane la tine acasă. Este bine ca după toate aceste activități și nu numai, să faci o curățare energetică a spatiului in care iti petreci cele mai intime momente ale vietii tale. Curatarea casei de toate aceste energii negative acumulate lasă armonia să dăinuiască. 

Cum mă poți contacta

Hai să ne conectăm

× Întreabă-mă orice