Terapia prin regresie

Simți că ceva îți scapă sau că te ține pe loc? Atunci a venit momentul să descoperi ce se întâmplă cu tine.

Terapia prin regresie este o metodă terapeutică foarte puternică, care poate genera rezultate uimitoare în viața clientului. Prin intermediul ei căutăm sursa unei probleme prezente în viața clientului, indiferent dacă aceasta există în copilăria curentă, perioda intreuterină, într-o viață anterioară sau este preluată pe linie genetică. Ne focalizăm nu numai pe înțelegere, ci mai ales pe vindecarea rănilor din trecut.

Astăzi îți poți schimba viața.

Află tot ce trebuie să știi despre terapia prin regresie și beneficiile acesteia.  

Regresia intr-o viata anterioara reprezinta reactivarea memoriei pastrate in subconstient legata de anumite evenimente , dintr-o alta experienta umana. Terapia prin regresii in vieti anterioare foloseste principiul potrivit caruia tulburarea fara o cauza reala sau o explicatie plauzibila din viata curenta, reflecta un conflict interior, un dezechilibru pe care il poti purta in tine la un nivel extrem de profund.

Tehnica folosita pentru a ajunge intr-o viata anterioara este hipnoza.

Una din abordarile holistice mentioneaza faptul ca imbolnavirea fizica sau emotionala se intampla cand la nivel fizic, psihic sau spiritual te confrunti cu anumite traume carora nu le poti face fata in acel moment, permitand astfel sa se instaleze boala. Mergand pe acelasi principiu, poti atrage anumite situatii care iti provoaca suferinta si pentru care nu poti gasi o explicatie logica (lipsa unui partener de viata, saracie, adictii de tot felul, esec professional). Folosind terapia prin regresie se dizolva toate programele limitative si blocajele de la orice nivel al existentei tale.

Despre Terapia prin regresie

Prin terapia prin regresia in vieti anterioare este posibil să:

 • Afli de ce te confrunți cu anumite probleme în viața ta și rezolvând sursa acestora să îți transformi realitatea curentă;
 • Îți transformi relațiile semnificative, inclusiv relația cu tine însuți;
 • Îți recreezi în mod conștient și constructiv viitorului așa cum îl vrei – plecând de la noi programe, credințe, convingeri care te sprijină;
 • Diminuezi și chiar elimini frica de moarte;
 • Înțelegi, vindeci și rezolvi traume vechi pe care înca le porți și care îți influențează viața de la nivel subconștient;
 • Elimini durerile și senzațiile fizice somatice prin descoperirea și rezolvarea cauzei de bază;
 • Identifici modele recurente disfuncționale pe care le recreezi în fiecare zi și descoperi cum să le schimbi;
 • Vindeci amintiri dureroase;
 • Recunoști prieteni din trecut și suflete pereche.

In terapia prin regresii ne intereseaza doar valoarea terapeutica a amintirilor, nu si continutul lor, de aceea nu este important sa ne gandin data acele imagini/amintiri au fost reale sau nu. Tot ce conteaza este faptul ca daca subcontientul a ales sa puna pe tapet acele experiente in cadrul regresie, este clar ca avea nevoie de vindecare sub acea forma.

Exista o singura situatie in care nu functioneaza – cand vrei sa-ti demonstrezi ca nu functioneaza. In viata de zi cu zi, sunt convinsa ca ai momente cand gandul iti zboara in trecut, intr-o amintire frumoasa cand auzi o melodie veche si placuta. Sigur ai momente cand citesti o carte si nu auzi cand esti strigat de cei din casa sau cand simti un miros si gandul te duce la gogosile facute de bunica sau la curtea cu trandafiri de la tara. Toate aceste stari nu sunt altceva decat stari de regresie in trecutul tau.

Nu este obligatoriu sa “vezi”. In regresii poti experimenta mai multe stari :

 • Poti vedea ca la cinematograf
 • Poti simti ca si cum ai fi in acel corp
 • Poti sti ca esti intr-un anumit corp sau ca faci anumite activitati, fara sa poti vedea sau simti ceva
 • Poti auzi
 • Poti simti/pipai/mirosi

Prin regresia in vieti anterioare nu retraiesti acele momente traumatizante la aceeasi intensitate ca la momentul producerii lor. Acea amintire se face disociat emotional. Intreg procesul regresiei are foarte multe etape, una dintre acestea presupune vindecarea si inlaturarea traumelor emotionale, asa ca nu exista sanse sa porti pe mai departe vreo durere.

Este imposbil sa ramai blocat in regresie, asa cum este imposibil sa ramai blocat in somn sau reverie. Mai mult decat atat, pe tot parcursul procesului vocea mea te va ghida intr-o forma blanda si sigura. Regresia este doar o amintire, nu este o masina a timpului.

Oamenii de-a lungul timpului au ales aceasta terapie in scopuri extrem de diferite. Am sa enumar aici doar o mica parte:

 • Dificultati psihice, emotionale sau comportamentale care nu au o explicatie logica in viata curenta;
 • Exista anumite tipare in relatiile cu parintii, iubitii, copii sau prietenii, care se tot repeat. Acest lucru se intampla deoarece alegem sa parcurgem acelasi drum pana invatam anumite lectii sau pana eliminam acele datorii karmice;
 • Exista o frica de moarte constanta si nejustificata ce poate fi tradusa prin prezenta diverselor fobii inexplicabile ca frica de inaltime, de apa, de zbor, locuri intunecate sau stramte, etc;
 • Prezenta in familie in mod repetat a unor boli sau afectiuni fizice, ce se transmit din generatie in generatie;
 • Interesul exagerat pentru o anumita tara sau loc, perioada din istorie sau o anumita cultura;
 • Exista un sentiment foarte puternic legat de o anumita persoana cunoscuta sau necunoscuta;
 • Apar anumite vise care se repeta in mod obsesiv;
 • Pur si simplu din curiozitate.  

Cum va decurge colaborarea?

Pentru rezultate pe măsură încrederea si conectarea sunt esențiale, astfel că totul va începe printr-o discuție de cunoaștere și de acolo vom trasa mai departe pașii de urmat.

Cum va decurge colaborarea?

Pentru rezultate pe măsură încrederea si conectarea sunt esențiale, astfel că totul va începe printr-o discuție de cunoaștere și de acolo vom trasa mai departe pașii de urmat.

Consultația este o oportunitate de a descoperi așteptările tale cu privire la ședința cu mine, precum și istoricul starilor de disconfort fizic, mental sau sufletesc cu care te-ai confruntat pana in prezent.

Este o discuție liberă realizata telefonic/on-line sau face to face, în care vom descoperi împreună cu ce te confrunti sau ce te împiedică să atingi rezultatele pe care le dorești. Apoi vom decide, tot împreună, care sunt terapiile potrivite pentru a te ajuta să-ți găsești echilibrul. 

Timpul diferă de la o persoană la alta, dar și în funcție de terapie. Unele persoane pot avea nevoie de ședințe mai îndelungate, în timp ce altele nu. Cu siguranta vei beneficia de tot timpul de care ai nevoie.

Toate terapiile se pot realiza atât de la distanță, cât și face to face. Tu alegi cum îți este mai confortabil. 

Îți poți schimba viața chiar de azi. Preia controlul!

Sună atât de frumos totul? Parcă prea frumos ca să fie adevărat? Hai să discutăm mai multe în cadrul unei consultații gratuite și să te convingi. Îmi spui ce te impiedica sa fii cea mai buna varianta a ta și împreună pornim pe drumul schimbării

Cum mă poți contacta

Hai să ne conectăm

× Întreabă-mă orice