Metoda Silva

Puterea stă în controlul minții și o poți stăpânii. Prin metoda Silva vei descoperi cum să alungi stresul din viața ta și să te concentrezi pe lucrurile bune, cum să-ți controlezi obiceiurile care nu-ți fac bine și cum să-ți antrenezi mintea pentru rezultate mult mai bune și rapide. 

Astăzi îți poți schimba viața.

Află tot ce trebuie să știi despre Metoda Silva și beneficiile acesteia.  

José Silva este fondatorul Metoda Silva și pionier în cercetarea dezvoltării personale cu ajutorul minții.

Silva și-a dedicat viața trezirii potențialului ascuns al minții. După peste o decadă de cercetare, și-a expus descoperirile în 1966 și și-a petrecut restul vieții ca să perfecționeze și să predea Metoda Silva. Metoda activă de meditație Silva la nivelul undelor cerebrale alpha, îți dă instrumentele pentru accesarea în mai mare măsură a potențialului creierului tău, să generezi rezultate tangibile, profunde și de durată. Metoda Silva este exercițiu pentru minte. Ea condiționează literalmente mintea și gândurile ca să lucreze pentru tine în loc să lucreze împotriva ta. Prin metoda Silva vei învăța o varietate de metode de vizualizare mentală create pentru a accelera capacitatea naturală a minții și a corpului tău pentru vindecare fizică și emoțională. Aceste rezultate au fost studiate și susținute de o varietate de medici practicieni. Te învață să îți accelerezi vindecarea în mod natural. Te ajută să îți dezvolți creativitatea. Te învață cum să gândești pentru a reuși să îți atingi obiectivele. Te învață să ordoni minții tale să te lase să adormi atunci când dorești tu. Te ajută să te eliberezi complet de stres

Despre metoda Silva

Metoda Silva este o meditaţie dinamică. Înveți tehnici speciale de imaginaţie prin care îți poți reprograma subconştientul şi programele negative pentru a pătrunde în adevăratul lor potenţial și să-ți îndeplinești ţelurile. 

În România, Metoda Silva a fost adusă în 1993 de către Rajko Kuzmanović, care astăzi este fondator şi instructor.

Modalitatea științifică prin care îți poți atinge performanța prin controlul minții. Vei învăța despre utilizărea frecvenţei alfa a creierului ce îți va oferi acces la un potenţial sporit al minţii tale prin care vei obţine rezultate şi schimbări palpabile, profunde şi de lungă durată.

Antrenarea minţii este un proces progresiv, ceea ce înseamnă că oricine poate beneficia de avantajele acestui instrument indiferent de nivelul cunoştinţelor.  Acest instrument conţine exerciţii pentru mintea ta prin care o poți controla și face să lucreze pentru tine, nu împotriva ta.

Vei descoperi numeroase tehnici și exerciții prin care îți poți programa subconștientul să facă față stresului, să-ți îmbunătățești relaţiile din viaţa ta, să poți controla şi transforma durerea fizică și migrenele/durerile de cap, îmbunătăți memoria, cum poți obţine informaţii mai corecte pentru luarea deciziilor importante. Și cel mai important, vei învăța cum că activezi puterea mentală pentru a-ți îndeplini scopurile şi ţelurile stabilite.

Cum va decurge colaborarea?

Pentru rezultate pe măsură încrederea si conectarea sunt esențiale, astfel că totul va începe printr-o discuție de cunoaștere și de acolo vom trasa mai departe pașii de urmat.

Consultația este o oportunitate de a descoperi așteptările tale cu privire la ședința cu mine, precum și istoricul starilor de disconfort fizic, mental sau sufletesc cu care te-ai confruntat pana in prezent.

Este o discuție liberă realizata telefonic/on-line sau face to face, în care vom descoperi împreună cu ce te confrunti sau ce te împiedică să atingi rezultatele pe care le dorești. Apoi vom decide, tot împreună, care sunt terapiile potrivite pentru a te ajuta să-ți găsești echilibrul. 

Timpul diferă de la o persoană la alta, dar și în funcție de terapie. Unele persoane pot avea nevoie de ședințe mai îndelungate, în timp ce altele nu. Cu siguranta vei beneficia de tot timpul de care ai nevoie.

Toate terapiile se pot realiza atât de la distanță, cât și face to face. Tu alegi cum îți este mai confortabil. 

Îți poți schimba viața chiar de azi. Preia controlul!

Ți-ai pus vreodată întrebarea că toate gândurile au devenit realitate? Și marile invenții au fost tot gânduri materializate, iar acum s-au transformat în soluții care ne fac viața mai bună.

Hai să discutăm mai multe în cadrul unei consultații gratuite și să te convingi. Îmi spui ce te apasă, ce te reține și împreună pornim pe drumul schimbării.

Cum mă poți contacta

Hai să ne conectăm

× Întreabă-mă orice