Reconnective Healing ® (vindecare reconectivă)

Calatoria mea în această minunată lume a vindecării reconective a avut loc acum mulți ani, când am mers convinsă de o prietenă la un eveniment de lansare de carte a dr. Eric Pearl. A fost pentru prima dată după foarte mulți ani când am simțit că toată ființa mea vibrează. La foarte scurt timp, am ajuns la o primă ședință de Reconnetive Healing® (vindecare reconectivă) cu dna. Andra Ivanov. După acea primă ședință viața mea s-a schimbat radical, știind foarte clar ce îmi doresc să fac în această viață (să facilitez experimentarea acestei noi căi de vindecare și evoluție personală acelerată).

Astăzi îți poți schimba viața.

Te reconectezi cu tine și esența ta. Fiecare dintre noi are o conexiune cu universul, însă nu știm cum s-o accesăm. Reconnective Healing nu este o simplă terapie, este o vindecare energetică prin care îți accelerezi evoluția. 

Despre Reconnective Healing ®

Sau Vindecarea Reconectivă este soluția pentru vindecarea rapidă a întregii tale ființe: corp, suflet, minte și la nivel emoțional. Presupune eliberarea ta prin eliminarea blocajelor dintre tine și accesarea forței universului din care faci parte. Reconectează-te.  

La nivel fizic, în ultimii ani s-au înregistrat mii de vindecări spectaculoase sau ameliorari ale unor boli grave precum cancerul, poliartrita reumatoida, fibromialgia, scolioza, paralizia cerebrală etc. Procesul de vindecare derulat pe această cale ajunge până la cele mai profunde niveluri ale fiintei, iar în plan fizic poate ajunge la nivelul ADN-ului.

* Studiile științifice sunt disponibile aici.  

Cea mai nouă, revoluționară și eficientă metodă pentru înțelegerea vindecării și a accesării acesteia în acest univers pentru a declanșa evoluția ta. Se adresează ființei umane în întregul ei: fizic, mental, emoțional și spiritual.

Reconnective Healing este un proces care accesează și se reconectează la sursa infinită cu energie, iubire, Lumină și înțelepciune care ne înconjoară, retrezind-o din adâncul ființei tale, pentru a permite regenerarea și revenirea la o stare optimă de echilibru pe toate nivelele: Mental, emoțional, fizic și spiritual.

Reconnective Healing® (Vindecarea Reconectivă) înseamnă și restaurarea integrității spirituale a unei persoane. În esență, vindecarea înseamnă: eliberarea sau îndepărtarea unui blocaj sau a unei interferențe care ne-a ținut separați de perfecțiunea Universului.

Chiar dacă nu se pot oferi garanții și nu se pot face promisiuni cu privire la rezultatele sedințelor, este dovedid științific faptul că Reconnective Healing:

 •  Restructurează ADN-ul deteriorat
 • Au existat vindecări ale unor boli grave precum: Alzheimer, diabet, probleme de vedere, tetrapareză spastică, ciroză, paralizii, varice, sinuzită, astm bronșic, poliartrită reumatoidă acută, gastrită, colită, esofagită, afecțini ale coloanei, dureri la coloana lombară, migrena, cefalee etc
 • Este de trei ori mai eficientă decât fizioterapia în restabilirea sănătății aparatului locomotor
 • Sprijină performanțele atletice de vârf
 • Elimină dependențe de fumat, alcool, droguri
 • Îndepărtează dureri menstruale, endometrioza, chist ovarian, disfuncții la aparatul reproducător, dezechilibru hormonal, post – traumatic stres
 • Ajută la remedierea disfuncțiilor aparatului reproducător, afecțiuni ale prostatei
 • Vindecă relațiile tensionate cu ceilalți
 • Poate vindeca depresia și bolile cornice
 • Creșterea stimei și încrederii în sine, îmbunătățirea relațiilor cu familia și a relațiilor de la locul de muncă, optimizarea capacității de comunicare, schimbarea modului de viață, obținerea independenței personale
 • Facilitează reconectarea cu sufletul

În Reconnective Healing®, vindecarea poate veni sub toate formele. Experiența fiecărei persoane este unică și perfectă pentru aceasta. 

Reconnective Healing ® este o formă de vindecare care se află aici pe planetă pentru prima oară. Ea ne reconectează la totalitatea universului, dat fiind că ne reconectează la totalitatea ființei noastre și la ceea ce suntem cu adevarat. Se consideră că ea poate să ne reconecteze cu universul și cu esența noastră divină nu numai prin intermediul unui set nou de frecvențe ale vindecării, ci și prin intermediul unei benzi de frecvență cu totul nouă.

Se înscrie, mai degraba, în sensul vindecării prin Spirit sau prin spiritualitate. Ceea ce se întamplă ar putea fi definit cel mai bine ca și o „comunicare spirituală / schimb de informații la nivel spiritual”.

Vine printr-o inteligență superioară sau universală, iar rezultatul este acela care este cel mai potrivit, indiferent de ceea ce noi ca practicieni sau beneficiarul sedinței considerăm, în mod conștient, că ar fi cel mai potrivit.

Nu este nici o tehnică, nici o colecție de tehnici. Ea nu se desfășoară cu reguli și cu proceduri.

Reconnective Healing® ESTE O NOUA STARE DE A FI. Ea devine voi. Voi deveniți ea. Și sunteți schimbați pentru totdeauna.

Pentru a atinge rezultate maxime sunt necesare 3 ședințe de Reconnective Healing, la distanta de minim 3 zile si maxim 7 intre ele. În cazuri excepționale (boli grave) se pot face ședințe suplimentare.

 

O singură ședință durează aproximativ 60 minute. De la o ședință la alta vei descoperi rezultate din ce în ce mai bine, iar după te vei simți alt om. 

Nu, tu nu trebuie să faci absolut nimic, doar să îți dorești schimbarea în bine. Și mai trebuie să faci ceva, să fii relaxat, atât. 

Face to face sau de la distanță, în funcție de disponibilitatea ta și de confortul pe care ți-l dorești. Tu alegi unde vrei să se desfășoare ședințele, însă ține cont că vei avea nevoie de un loc în care să te poți relaxa, liniștit.

În momentul în care un practician de Reconnective Healing® (vindecare reconectivă) lucrează pe tine, nu ai cum să nu simți asta.  

Cum va decurge colaborarea?

Pentru rezultate pe măsură încrederea si conectarea sunt esențiale, astfel că totul va începe printr-o discuție de cunoaștere și de acolo vom trasa mai departe pașii de urmat.

Consultația este o oportunitate de a descoperi așteptările tale cu privire la ședința cu mine, precum și istoricul starilor de disconfort fizic, mental sau sufletesc cu care te-ai confruntat pana in prezent.

Este o discuție liberă realizata telefonic/on-line sau face to face, în care vom descoperi împreună cu ce te confrunti sau ce te împiedică să atingi rezultatele pe care le dorești. Apoi vom decide, tot împreună, care sunt terapiile potrivite pentru a te ajuta să-ți găsești echilibrul. 

Timpul diferă de la o persoană la alta, dar și în funcție de terapie. Unele persoane pot avea nevoie de ședințe mai îndelungate, în timp ce altele nu. Cu siguranta vei beneficia de tot timpul de care ai nevoie.

Toate terapiile se pot realiza atât de la distanță, cât și face to face. Tu alegi cum îți este mai confortabil. 

Îți poți schimba viața chiar de azi. Preia controlul!

Sună atât de frumos totul? Parcă prea frumos ca să fie adevărat? Hai să discutăm mai multe în cadrul unei consultații și să te convingi! Îmi spui ce te împiedică să fii cea mai bună variantă a ta și împreună pornim pe drumul schimbării.

Cum mă poți contacta

Hai să ne conectăm

× Întreabă-mă orice