Prețurile terapiilor

Terapiile sunt o modalitate eficientă pentru eliminarea blocajelor, regăsirea de sine, inlaturarea programelor limitative care nu te lasă să-ți atingi obiectivele mult dorite si sa ajungi la cea mai buna varianta a ta.

Îți poți schimba viața chiar de azi. Preia controlul!

Sună atât de frumos totul? Parcă prea frumos ca să fie adevărat? Hai să discutăm mai multe în cadrul unei consultații și să te convingi. Îmi spui cu ce te confrunti sau ce te împiedică să atingi rezultatele pe care le dorești, iar impreuna putem porni pe drumul catre cea mai buna versiune a ta.

Dacă nu ai posibilitatea să lucram face to face, terapiile se pot realiza și de la distanță. 

Întrebări frecvente despre terapii

Am selectat câteva dintre cele mai întâlnite întrebări legate de terapiile alternative.

Consultația este o oportunitate de a descoperi așteptările tale cu privire la ședința cu mine, precum și istoricul starilor de disconfort fizic, mental sau sufletesc cu care te-ai confruntat pana in prezent.

Este o discuție liberă realizata telefonic/on-line sau face to face, în care vom descoperi împreună cu ce te confrunti sau ce te împiedică să atingi rezultatele pe care le dorești. Apoi vom decide, tot împreună, care sunt terapiile potrivite pentru a te ajuta să-ți găsești echilibrul. 

Timpul diferă de la o persoană la alta, dar și în funcție de terapie. Unele persoane pot avea nevoie de ședințe mai îndelungate, în timp ce altele nu. Cu siguranta vei beneficia de tot timpul de care ai nevoie.

Toate terapiile se pot realiza atât de la distanță, cât și face to face. Tu alegi cum îți este mai confortabil. 

Cea mai nouă și eficientă metodă pentru înțelegerea vindecării și a accesării acesteia în acest univers pentru a declanșa evoluția ta. 

Reconnective Healing este un proces care accesează și se reconectează la sursa infinită cu energie, iubire, Lumină și înțelepciune care ne înconjoară, retrezind-o din adâncul ființei tale, pentru a permite regenerarea și revenirea la o stare optimă de echilibru pe toate nivelele: Mental, emoțional, fizic și spiritual.

Hipnoterapia este o regresie a constientului in favoarea inconstientului. Hipnoza este o stare profundă de relaxare la nivel fizic, mental și emoțional. Este o stare asemănătoare somnului, fără a fi o stare de somn propriu-zisă pentru că tu ești conștient. Este o tehnică puternică, sigura și respectuoasă, care explorează potențialul extraordinar al minții. umane

Terapia Părților este un instrument avansat de hipnoză. Este foarte util în cazul în care percepția clientului este că nu are resurse suficiente pentru rezolvarea problemei cu care se confruntă.

Regresia intr-o viata anterioara reprezinta reactivarea memoriei pastrate in subconstient legata de anumite evenimente , dintr-o alta experienta umana.

Sunt atașamente de entități pe care o ființă umană le poate avea, prin care entitatea își obține starea de bine luând Lumină de la ființa umană. Entitățile atașate blochează terapiile (relaxarea, meditația, hipnoza, terapia părților, regresiile în vieți anterioare și în viața dintre vieți).

Procesul de eliberare a acestor entitati atasate presupune detectarea lor, apoi eliberarea acestora.

Procesul de regresie în viața dintre vieți a fost descoperit și dezvoltat de către Michael Newton. Acesta a observat că diferiți clienți povesteau aspecte foarte similare din spațiul dintre vieți. Regresia în Viața dintre vieți este menită să ajute clienții să primească răspunsuri la întrebări fundamentale legate de esența lor profundă și misiunea acestei vieți.

Calatoria catre viata dintre vieti presupune 2 sedinte:

  • Explorarea ultimei vieti
  • Exploarea vietii dintre vieți (identifici care este misiunea in aceasta viata, care sunt contractele cu anumite suflete, de ce ti-ai ales corpul pe care-l ai, care sunt darurile pe care le aduci cu tine pentru a te ajuta, etc).

Terapia copilului interior  este o formă de terapie psihologică care se concentrează pe identificarea, înțelegerea și vindecarea rănilor emoționale și traumelor din copilărie ale unei persoane. Copilul nostru interior este o reprezentare a noastră în multiple momente ale copilăriei.

Fosfenismul este un ansamblu de tehnici pus la punct de Dr. Lefebure, având drept scop creşterea capacităţilor cerebrale plecând de la o metodă bazată pe reacţii fiziologice.

Metoda Silva este o meditaţie dinamică. Înveți tehnici speciale de imaginaţie prin care îți poți reprograma subconştientul şi programele negative pentru a pătrunde în adevăratul lor potenţial și să-ți îndeplinești ţelurile. Metoda Silva este exercițiu pentru minte. Ea condiționează literalmente mintea și gândurile ca să lucreze pentru tine în loc să lucreze împotriva ta.

În fiecare zi te întâlnești cu numeroase persoane, te muți într-o locuință nouă sau inviți mai multe persoane la tine acasă. Este bine ca după toate aceste activități și nu numai, să faci o curățare energetică a spatiului in care iti petreci cele mai intime momente ale vietii tale. Curatarea casei de toate aceste energii negative acumulate lasă armonia să dăinuiască. 

Cum mă poți contacta

Hai să ne conectăm

× Întreabă-mă orice