Fosfenism

Descoperirea extraordinară a Doctorului Lefebure este că reunirea unui gând cu fosfena transformă energia luminoasă în energie mentală. Fosfenele provoacă deci dezvoltarea memoriei, inteligenței, atenției, creativității și intuiției.

De astăzi poți face orice.

Descoperă beneficiile fosfenismului și cum te poate ajuta să-ți recapeți echilibrul emoțional. 

“Fosfenismul este un ansamblu de tehnici pus la punct de Dr. Lefebure, având drept scop creşterea capacităţilor cerebrale plecând de la o metodă bazată pe reacţii fiziologice: Fosfenele, pete multicolore care apar în obscuritate timp de trei minute şi care se obţin după privirea fixă (fixarea) timp de 30 de secunde a unei surse luminoase.”

Ce este Fosfenismul

Fosfenismul este o metodă de lucru individuală excepțională, care aduce vieții noastre cotidiene echilibru emoțional și ne proporționează autonomie pentru a lucra cu noi înșine la nivel de dezvoltare personală atunci când dorim.

Atunci cand lumina ajunge la creierul nostru se produce in mod natural stimularea glandei pineale si are foarte bune rezultate în combaterea insomniei, a depresiei și a stresului. Fosfenele ne ajută să fim mai creativi, mai inteligenți, sporind în același timp capacitatea noastră de memorare și concentrare. Fosfenele sunt un real ajutor pentru copiii nostri, ajutandu-i sa invete mai usor, le mareste capacitatea de concentrare, inteligenta, sporeste foarte mult puterea de memorare, astfel ca, in final, le vor creste performantele.

Poate fi de un real ajutor pentru:

  • copii: pot inveta mai usor, marirea capacitatii de concentrare, inteligenta, sporeste foarte mult puterea de memorare, prin urmare vor putea fi mai performanti chiar de la o varsta frageda;
  • adultii: diminuarea stresului si dezvoltarea creativitatii;
  • stimularea glandei pineale, fiind responsabila pentru a o mai buna vitalitate, bucurie si stare de bine in viata de zi cu zi.
  • dezvoltarea intuitiei si a sensibilitatii fata de vocea noastra interioara;
  • aplicata inainte de meditatie, aduce beneficii atat la nivel neuronal, cat si energetic terapeutului, dar mai ales pacientului;
  • transforma energia luminii în echilibru emoţional;
  • se utilizează cu mult succes împotriva insomniei, stresului, depresiilor sezoniere sau nesezoniere, dar şi în cazul anxietăţii.

Rezultatele mele

0 +
ani de
experiență
0 +
oameni pe care
i-am ajutat
0 +
ședințe
de terapie susținute

Cum va decurge colaborarea?

Pentru rezultate pe măsură încrederea si conectarea sunt esențiale, astfel că totul va începe printr-o discuție de cunoaștere și de acolo vom trasa mai departe pașii de urmat.

Consultația este o oportunitate de a descoperi așteptările tale cu privire la ședința cu mine, precum și istoricul starilor de disconfort fizic, mental sau sufletesc cu care te-ai confruntat pana in prezent.

Este o discuție liberă realizata telefonic/on-line sau face to face, în care vom descoperi împreună cu ce te confrunti sau ce te împiedică să atingi rezultatele pe care le dorești. Apoi vom decide, tot împreună, care sunt terapiile potrivite pentru a te ajuta să-ți găsești echilibrul. 

Timpul diferă de la o persoană la alta, dar și în funcție de terapie. Unele persoane pot avea nevoie de ședințe mai îndelungate, în timp ce altele nu. Cu siguranta vei beneficia de tot timpul de care ai nevoie.

Toate terapiile se pot realiza atât de la distanță, cât și face to face. Tu alegi cum îți este mai confortabil. 

Uiți des? Ești neatent? Muncești și ideile nu vin când ai nevoie?

Hai să discutăm mai multe în cadrul unei consultații și să te convingi că poți face tot ce-ți propui. Împreună vom porni pe drumul schimbării.

Cum mă poți contacta

Hai să ne conectăm

× Întreabă-mă orice